Hanna Gullichsen

Suodata

Showing all 2 results

View 24/48/All

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 tuotetta

 • Ale

  Hanna Gullichsen & Joonas Laurila // 400g – Parhaat jauhelihareseptit

  ,

  Ainahan se on mielessä, jauheliha. Tämä kirja auttaa sinua muovilaatikoiden viidakossa ja tekee arjestasi helpompaa ja maukkaampaa. 20 parasta reseptiä Suomen suosituimmasta lihatuotteesta. Tehty tuunattavaksi, oman makusi mukaan maustettavaksi, arkesi pelastajaksi.

  ”Suomi on kone, joka käy jauhelihalla. 400g on aseistariisuva, innostava ja tarkoitukseen sopiva.”

  – Arto Koskelo, ruoka- ja viinikirjoittaja

  23,90  12,00 
 • Loppuunmyyty

  Hanna Gullichsen // Safkaa skideille – Lapsuuden rakkaimmat reseptit

  ,

  Ruokakirjailija Hanna Gullichsen keräsi kansien väliin lapsuutensa parhaat maut isoäitinsä ja äitinsä leivinuunin äärestä, vanhoista reseptivihkoista ja muistinsa syövereistä. Poikansa Erikin lempiruoat löytyvät nekin kirjan sivuilta.

  Safkaa skideille tarjoaa simppelit ja maistuvat ohjeet avokadopastasta nakkikastikkeeseen, rapsakoihin kanavartaisiin ja ihanaan lasagneen – makeita herkkuja unohtamatta. Kirjasta löytyy myös vinkkejä kotikeittiöihin, joissa vierastetaan sipulia, ei tykätä porkkanasta ja piilotellaan tomaattiviipaleita. Keittiössä ja ruokapöydässä vietetyn ajan tulee ennen kaikkea ollakivaa!

  Gullichsenin aiemmin ilmestyneet teokset Safkaa – Parempaa arkiruokaa ja Safkaa maanantaista sunnuntaihin olivat myyntimenestyksiä, ja niiden ohjeilla kokataan jo yli 80 000 suomalaisessa kodissa.

  24,90