Kaverille kanssa -kampanja – Natalia Tolmatsova, Alisa Wilska // Halparuokakirja

Kaverille kanssa -kampanja – Natalia Tolmatsova, Alisa Wilska // Halparuokakirja

49,80  24,90 

Syyskuun ajan kaksi Halpista yhden hinnalla!

Halparuokakirjan sisältö on silkkaa timanttia: edullista, helppoa ja nopeaa ruokaa, jonka tekemisessä onnistuu se tumpelompikin kotikokki. Ei kastikkeiden keittämistä, ei turhaa tiskiä. Ajatusta on käytetty niin vanhojen suosikkien tuomiseksi tähän päivään kuin uusien, trendikkäiden raaka-aineiden kanssa pelaamiseen. Kirjan resepteistä vajaa puolet on vegeä, noin neljäsosa kalaa ja neljäsosa lihaa.

Halpiksen edullisuus perustuu diy-mentaliteettiin, raaka-aineiden kekseliääseen käyttöön ja hävikin välttämiseen viimeiseen asti. Kaikki reseptit ovat toki upgreidattavissa – jospa vaikka palkkapäivänä satsaisi astetta parempaan juustoon.

Lue kirjasta lisää:

White Trash Disease

Suusta suuhun

Postikuluja ei veloiteta, ne menevät aina meidän piikkiin.

Tarjous on voimassa syyskuun loppuun saakka.

Osastot: ,
000

Alisa innostuu helposti uusista ruokatrendeistä, mutta ei koskaan hylkää ikuista suosikkiaan varhaiskaalia. Liedellä valmistuvat tarkan markan kokeelliset keitokset nelihenkiselle perheelle.

Nata on yksinhuoltajaäidin kasvatti, jota ei päästetty keittiöön ennen täysi-ikäistymistään. Reseptiikkaa laiskasti noudattava kotikokki ei ole koskaan keittänyt ainuttakaan kastiketta.

”Panopasta testattu, toimii.” – Akseli Herlevi